Hooksherrgård Julbord 21

Konferens med julmiddag

Ta med dig kollegorna och njut av glöggdoft, klassiska julsmaker och upplev julstämning på mysiga Hooks Herrgård. Här kombineras nytta med nöje. Hur stor del av varje bestämmer ni såklart själva efter era behov.

Kvällen börjar med glöggmingel i våra salonger. Därefter välkomnar vi er till restaurangen och bjuder på en trerätters julmiddag, ett slags julbord sittande till bords. Till förrätt serveras kalla delikatesser med julens smaker och som huvudrätt de varma favoriterna från julbordet. Som pricken över i:et serveras vår hemlagade ostkaka med sylt och grädde och mycket annat på dessertbordet.

På fredagar och lördagar skapar våra pianister en skön feststämning med livemusik för er i salongen efter middagen.

Är ni en grupp över 50 personer? För en skönare konferens rekommenderar vi att boka kvällspa, så får ni spat för er själva på kvällen.

 

Konferens med jullunch

Vill du inte missa vår vanliga trerätters middag, men ändå ta del av julens smaker? Lugn. Det går alldeles utmärkt att byta ut en av luncherna mot jullunch och få en trerätters jullunch serverad vid bordet vid lunchtid. Vi rekommenderar att boka av lite mer än en timma i programmet så att ni hinner äta allt gott från dessertbordet som avslutning på lunchen.

 

Aktiviteter i juletid

För extra krydda i konferensen eller julavslutningen rekommenderar vi att planera in avkoppling i vårt spa eller aktiviteter som sammansvetsar team och skapar härliga minnen. Samla kollegorna för att skapa det mest kreativa pepparkaksbygge, lös utmaningar tillsammans i Julstressen, gå ut på Christmas Mission eller Klappjakt.

I konferenspaket med julmiddag ingår:
• Ankomstkaffe med smörgås, smoothie och juicer
• Herrgårdens tvårätters husman
• Eftermiddagskaffe med kakor, nötter och juicer
• Glöggmingel i salongerna
• Herrgårdens trerätters julmiddag
• Hotellnatt
• Frukostbuffé

Pris från 2 285 kr per person

Enkelrumstillägg från 500 kr
Tillgång till spa 300 kr

Tips: Vill ni samla gruppen i en lokal efter middagen?
Boka kvällsspa för minst 50 personer och få spat för er själva!

Kontakt & offert

Telefon 0393-210 80
E-post konferensbokning@hooksherrgard.se